Låt oss tysta alla backseat drivers! - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Audi


Hur många gånger har man inte fått kommentarer när man sitter bakom ratten...Vill du att jag kör istället? Vill du att jag parkerar åt dig? Men gasa på då så hinner du köra om nu! Ska du inte växla nu... Gud så tröttsamt det är med alla dessa "Backseatdrivers" alla tyckare å tänkare som kör så mycket bättre speciellt från passagerarsätet!! Jag anser mig själv vara en ganska bra förare, jag har inga problem att trycka på gasen, att parkera är inga problem, jag håller dock trafikreglerna (ok jag kan vara tung på foten ibland) men trots detta så får jag ibland kommentarer kring min bilkörning! GALET!!


Visste du att kvinnor oftare får kommentarer kring körförmågan och männen kring trafiksäkerhet. Kvinnor påverkas också mer negativt av kommentarerna och var femte kvinna har undvikit att köra bil för att slippa bli kommenterad - så kan vi ju inte ha det!!


Tillsammans med alla förare och passagerare vill Audi därför skapa ett mer lustfyllt körklimat där målet är att tysta alla backseat drivers! Ta bara en titt på filmen nedan så förstår ni vad jag menar!!
Inlägget är ett reklamsamarbete tillsammans med Audi
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!