Ingen sommar utan Ernst

Torsdag kl 20:00 på Tv4 är det Sommar med Ernst!! Det blir verkligen inte sommar utan Ernst…det är ett av de programmen som jag fullkomligt ÄLSKAR på sommaren.

 

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Tittar ni på programmet Sommar med Ernst? Gillar ni det? Jag kan tycka att det blir lite för mycket rundstavar, trälim å sånt men helheten och den där lantliga stilen han brukar få till på de olika husen är ju en helt fantastisk. Det ger mig en härlig ”Feelgood” känsla att se Ernst fixa och dona ja å maten han lagar…jag hade mer än gärna fått smaka ALLT! Det ser ju så fantastiskt gott ut!

 

I år tar sig Ernst an ett vackert hus vid Hjälmarens södra strand i Åsbyviken utanför Örebro. Under åtta program kommer vi få följa husets förvandling å vänner, på torsdag kör det igång! Då kommer iaf jag sitta klistrad framför TVn! Kommer du?

#1 - Mirre Sweetwords

Inte så förtjust i honom, men han inreder fint

#2 - mammansprinsessor

Tänkte på lille Ernst idag men vad bra då vet jag att det är premiär på torsdag kväll.kram

Svar: Yes torsdag kl 20 på 4:an!
AngelicasVärld

#3 - Julia

Åh bästa ernst!!

Svar: Mmm eller hur!
AngelicasVärld

#4 - Emelie JS

Ja det är ändå ett mysigt program! Kram <3

Svar: Ja visst är det!
AngelicasVärld

#5 - JUNITJEJ

Ernst = sommar!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!