Hitta din grej - REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete med Elgiganten


När man pratar om att ”hitta sin grej” tänker man kanske först och främst på livsval som tex val av yrke eller kanske vilken idrott man gillar och som man mer än gärna lägger både tid, pengar och engagemang i/på... Men så här i teknikens tid så kan det där att "hitta sin grej" handla om valet av mobil...är man en Android person eller mer en person som gillar iPhone och Apple produkter...att hitta den där perfekta platttången som både plattar och kan locka hår, den där damsugaren som är både tyst och effektiv.

Vännen - Vad är din grej? Vad gillar du? Vad "villhöver" du?

Själv så älskar jag teknikprylar och högst upp på min lista över "villhöver" lista står nu ett nytt kameraobjektiv och jag VET att jag kan hitta det jag behöver på Elgiganten! Där kan jag hitta min grej!

Elgiganten har gjort en riktigt rolig reklam som är en hyllning till alla kattälskare, källarsångare, selfieproffs och underbyxestrykare därute. Hitta din grej du också! Kanske på Elgiganten. Elgiganten har massor av produkter som kan hjälpa dig att leva som du själv vill...ta en titt på filmen nedan - ja å vem vet du kanske blir inspirerad att hitta någon ny grej du med!Inlägget är ett reklamsamarbete med Elgiganten
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!