Hej Måndag...

Måndag, klämdag å de flesta av er är säkert lediga denna gråa och regninga klämdagsmåndag...själv så är jag precis på väg att slänga på kavajen och åka mot kontoret, här är det inte ledigt inte... Ytterligare en arbetsvecka startar idag...dock lite kortare än vanligt då det är LEDIGT imorgon (hur härligt är inte det!!).
 
 
 
Visst är lupinerna på bilden ovan vacker...bilden är från förra året å nu läääängtar jag bara tills de slår ut här i storstaden så man lätt kan knipsa av några och förgylla hemmet. 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Hoppas att ni alla haft en härlig helg...själv så har jag haft en så härlig helg och haft fullt upp med att leva så det där med att blogga lades lite åt sidan...men så får det bli ibland. Hoppas ni förstår!
 
Annars så är det full nederäkning mot sommar och sommarlov här hemma...Lilleman går bara tre dagar denna vecka sen så går han på sommarlov...eller han börjar med en veckas fotbollsläger som han LÄNGTAR till, de två större varianterna har skolavslutning på onsdag nästa vecka å har bara tre dagar denna vecka å sen två dagar veckan därpå innan dom får checka ut...tänk att vi redan, eller snart iaf, är framme vid sommar och sommarlov helt galet vad fort tiden gått! 
 
 
Anyway...Vänner, ta hand om er - nu är det full fart igen å måndag så det är bara att hoppa in i den lilla vita bilen och åka mot kontoret men först ska kaffekoppen drickas upp!
 
Tjingeling så länge!
#1 - Maria

Hoppas veckan blir fin och att nationaldagen blir en minnesvärd dag.
Kram
MAria

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!