Härliga soliga lördag

Vilken härlig lördag vi haft...en dag med solsken och värme där träning och fotbollsmatch har avklarats ja å så har jag även hunnit sitta ute i loungen och njuta lite med en god kaffe och lite blädder i en gammal tidning...älskart! 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste bloggisar!
 
 
Ja vilken skön lördag vi fick idag...UNDERBART! Som jag älskar dessa dagar när solen värmer och man får hänga med de man älskar...idag har jag dock hängt mest med lilleman - denna fantastiska 11 åring! Fotbollsmatch och där vinst med 5-1 (hejja hejja), fin lunch på BurkgerKing (fotbolls hjäten fick välja) och efter det mys hemma...UNDERBART med kvalitetstid med ett av barnen ibland. 
 
På det så har jag hunnit med att sitta ute i loungen å njuta av lite kaffe och blädder i en gammal tidning som låg längst ner i högen men sparts av någon anledning...härligt lite lagom tidsfördriv och mys för denna mamman. 
 
Nu är vi dock samlade alla 5 igen, maken och de två större barnen har ju varit iväg å firat svärmor på födelsedagen men kom hem för ett tag sen. Så nu ska ett stort fruktfat (ja med lite choklad också) dukas fram å sen blir det premiär av Sommarkrysset på TV. Bättre avslutning på denna kväll kan vi nog inte få!
 
 
 
 
#1 - Sarah

DE e så fint me lupiner :)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!