Han har blivit en bokmal !!

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 

Min fina make har blivit en bokmal…han kanske inte plöjer böcker i samma kategorier som jag men han plöjer böcker! Han tipsar glatt mig om att lyssna på Petter Stordalens bok "Min hemliget", Fredrik Eklunds ”Sälj”, Eleine Eksvärd ”Snacka snyggt” och ”Härskarteknik” ja å många fler…ja ni vet sånna där böcker där man kan få hjälp med personligutveckling – hur man kan bli bättre i sitt yrke…sånna böcker plöjer han min fina make.

 

Tomas har inte varit den som läst böcker, han har liksom inte haft tid för det men sen mitt samarbete med Nextory började så har han glatt laddat hem appen, börjat prenumerera på tjänsten och sitter sen på T-banan till jobbet och lyssnar på böcker! Så härligt! Ja å här nedan har ni honom denna arla torsdagsmorgon på väg till kontoret med bästa nya boken i lurarna.

 

 

 
 

 

Vänner tillsammans med Nextory så kan jag ge er samma erbjudande som Tomas fick att prova Nexory i 30 dagar helt GRATIS!!  Klicka bara in er HÄR så kommer ni direkt till erbjudandet! Perfekt va!

 

Du kommer behöva ange ett kortnummer för att dra framtida betalningar ifrån…men skulle du vilja avsluta ditt konto innan dina 30 dagar är över så går du bara in och gör det på sidan och inte ett öre har dragits från ditt konto – så passa på att prova denna ljudbokstjänst under sommaren och semestern jag lovar att du inte kommer bli besviken!

 

Ja nu har Tomas dragit iväg till jobbet så jag ska väl också det! Det blir cykel även idag!!

 

 

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 

#1 - Helena

Min man har också blivit en bokmal tack vare "lyssna"-böcker. Poddar är också poppis!

Svar: ja visst är det härligt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!