Han gjorde det!! Vätternrundan 2017!!

Han gjorde det!! Tomas cyklade Vätternrundan på en tid under 11 timmar - det blev 10 timmar och 50 minuter! Han nådde sitt mål – jag är så stolt, glad och lycklig!! Tänk att han putsade vår tid från förra året med hela 4 timmar!! GALET! Vilken prestation!! Ni som har hängt med på instagram och instastorrie (@angelicasvarld heter jag där) har ju kunnat hänga med under denna härliga resa! 

 

Tomas drog ju iväg vid 01:36 i natt å då fick jag snällt gå å lägga mig men sen stod jag där vid målet och väntade från 10:30 tiden ungefär...självklart hade jag piffat med lite extra medaljer och bubbel - alla lopp SKA nämligen firas med bubbel...ja och kl 12:26 gled han över mållinjen min fina duktiga make! 

 

 
 
 
 
#1 - Mirre

Bra jobbat

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!