Glad midsommar !

Då vaknar vi upp till Midsommarafton! 

 

H Ä R L I G T !!

 

Önskar er alla en F A N T A S T I S K dag! 

 

 

 
 

Pssst - hur jag gjort kransen kan ni se HÄR - det tar bara 15 min att sno ihop en sån här så än hinner du få till en krans tills det ska dansas runt midsommarstången! 

 

 

Här hemma så blir det en lite annorlunda midsommar i år…vi har inga barn och därför blir det inget firande ute på paradisön. Jag och Tomas håller oss hemmavid och ska snart ta och packa iväg oss iväg mot golfbanan för lite midsommargolf och sen så väntar en härlig grillmiddag här hemma. Känns som en bra plan för denna härliga dag!

 

Vänner vad ni än tar er för denna midsommarafton så önskar jag er en fantastisk dag och kväll!

 

 

#1 - Evelina

Glad midsommar till dig oxå..låter som ni kommer få det mysigt och härligt tillsammans. Fin krans!! Ska snart fixa till våra.

Svar: ja vi hade det super...hoppas även din midsommar blev fin!
AngelicasVärld

#2 - Amanda

Så fina bilder<3

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#3 - Fröken Hauffman

Låter som ni hade en härlig dag!

Svar: ja helt klart!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!