Ett smarrigt efter träningen mål

Inlägget innehåller PR-Utskick från Sagolika
 
 
Här för någon vecka sen stod ett UNDERBART PR-utskick från Sagloika på trappen och väntade på mig när jag kom hem. God blåbärssoppa och nyponsoppa med massa andra smarriga ingridienser för att göra bla smoothite av - så härligt! Så i helgen när Mikaela och jag hade varit ute i spåret så satt vi oss sen ner ute på altanen och smaskade smarrig smothie på bla Blåbärssoppa och Chiapudding på nyponsoppa - så smarrigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste ni! 
 
Ja gud så underbart det är att få sällskap ute i spåret...vi har så härliga samtal när vi promenerar och springer om vart annat - så UNDERBART! Mikaela är så duktig å har kommit igång ordentligt med träningen efter sin knäoperation å det är så härligt att se! 
 
Ja å även om Mikaela smaskade på smothie och jag på chiapudding så smaskade och åt vi friskt av varandras - vi delade lite hjärtligt med andra ord!
 
 
 
 
Ja å ni som undrar vad det var för smarrigt vi åt så var det detta:
 
 
 
 
Smothien gjordes på Blåbärssoppa, jordgubbar, färska blåbär och någon dl havregryn - fick tummen upp av Mikaela!! 
 
Min chiapudding gjordes på ekologiska chiafrön och nyponsoppa....ja å så serverades det med lite hackad mandel. Tänker nyponsoppa och mandelbiskvier - så smakade det! Gott Gott!!
 
 
 
#1 - Mirre - Sweetwords

Så mysigt

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!