Espadrillos - Den ultimata sommarskon

This post contains adlinks from Adviral

Hur snygga var inte dessa finingar...Espadrillos ja det måste vara den ultimata sommarskon!! Lika snygga både till klänningen på sommarfesten som till shortsen påväg till beachen. Jag måste nog ta å ta å klicka hem ett par men frågan är bara vilket par...vilka tycker ni är snyggast??


1. HERE - gray / 2. HERE - Zign black / 3. HERE - Kanna / 4. HERE - Silver / 5. HERE - Aldo / 6. HERE - Rose metallic / 7- HERE. Gold / 8. HERE - Royal white

#1 - Mirre Sweetwords

Det är fint, underskattad sko

#2 - Anonym

Det var länge sedan jag hade de. Tycker bäst om HERE gray.

#3 - Jeanette

Det var läge sedan jag hade dem. Tycker de HERE-gray är snygga.

#4 - Dorotea%20Pettersson%2C%20tidscoach

Oj, det var länge sedan jag ägde ett par. De är fina allihop tycker jag men de rosa var lite fräsiga (hmm, nu skulle dottern säga att jag är töntig för att jag använder det ordet).

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!