En Svensk Klassiker

Idag kom  dom...medaljerna!! Beviset på att att jag och Tomas gjort och klarat av en En Svensk Klassiker!!!
 
 
 
Tänk att vi klarat av alla krävande 4 delar, de fyra "tuffaste" loppen i Sverige, allt innom loppet av 12 månader! Så grymt stolt och nöjd och idag kom medaljen! Så fin den är!!
 
 
 
 
 
 
 
För er som inte vet vad En Svensk Klassiker är så kan jag meddela att det innebär att man under loppet av 12 månader ska klara av:
 
Vätternrundan - 30 mil på cykel
Vansbrosimningen - 3 km i öppet strömt vatten
Lidingöloppet - 3 mil kuperad löpning
Vasaloppet - 9 mil skidåkning klassisk stil
 
Och vi har gjort detta tillsammans, jag och Tomas - jag är så stolt och glad över denna bedrift! Detta trode jag ALDRIG att jag skulle göra eller klara av men nu är det gjort och jag är så glad att jag fick göra det tillsammans med min fina make, min stöttepelare, världens bästa träningskompis, han jag älskar mest i världen - vi var ett bra team under dessa 4 grenar å det gjorde oss starkare tillsammans när vi under 12 månader hade ett gemensamma träningsmål och utmaningar - älskade varje sekund av det! 
 
 
Tomas ska ge sig på Vätterundan i år igen och v i åker ner till Motala nu på fredag och han startar på natten till lördag för att ta sig ann dessa 30 mil igen. Själv så ska jag aggera taxi och support denna gång men jag måste erkänna att träna inför dessa lopp, å nu när Tomas ska köra igen gör att jag blir sugen att anmäla mig till något nytt igen - har lite tankar och funderingar så vi får se vad det blir men ett är klart att nått blir det men idag ska jag bara njuta av att ha medaljen i min hand! 
 
Nöjd, Glad, Stolt !!
 
 
#1 - Maria

Stort GRATTSI. Bra jobbat!
Kram
Maria

#2 - Helena Roth

Ojojoj, så imponerad jag är! Härligt att göra det tillsammans, dessutom, det tycker jag låter riktigt fint.

Svar: TACK snälla...ja det var en härlig upplevelse å jag är så glad att vi klarade oss genom alla lopp!! Stolt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!