En doft av syren

Torsdagkväll och ytterligare en produktiv dag är lagd till handlingarna. Det har varit full fart på jobbet med en massa dokumentation och ytterligare en WorkShop som jag planerat å hållit i, jag lyckades även få till ett kortare men ack så effektivt cirkelpass på jobbets gym under lunchen (hejja mig)…på väg hem så blev det ett stopp på stormarknaden innan jag landade hemma å rörde ihop kvällens middag samtidigt som jag parallellt fixade med en matsäck till Theodore som ska iväg på utflykt med skolan imorgon. Hej å hå…ibland så går det i ett men så är det å det är bara att gilla läget, inte stressa upp sig utan anda å gilla läget…

 

 
 

 

Nu har jag precis kommit in efter en sväng ute i trädgården där jag knipsat av några kvistar av vår vackra syren. Dom ä ju så vackra och doften är fantastisk. Doften påminner mig om skolavslutningar och en förväntan om en lång och härlig sommar…tänk vilka minnen man kan få av att känna en doft så härligt… Egentligen så borde jag kanske låta de vackra blommrna sitta kvar på busken då dom tyvärr inte håller så länge i en vas MEN jag kunde inte låta bli…dom är ju så UNDERBARA så några fina kvistar fick ändå följa med in!

 

Nä, nu ska jag dofta på syren och bara vara...det behövs efter dagens (och kvällens) bravader! Ta hand om er så syns vi imorgon igen!

 

Tjingeling

 

 

#1 - Caroline

Så vackert. :) Syrenen passade verkligen bra där.

#2 - Maria

Vilka vackra syrener. Stort älsk på det!
Kram
Maria

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!