Doften av liljekonvalj - UNDERBAR

Idag när jag var ute i stallet med Mikaela så tog jag en liten promenad medans Mikaela fixade med sin häst och då sprang jag på ett hav av liljekonvaljer och jag var bara tvungen att plocka ett fång. Det är ju sååå vackert och doften helt fantastisk!! Tänk vad vackra blommor modernatur levererar!! 
 
Så där på vardagsrumsbordet står nu ett fång med vackra fluffiga ljusgtrosa pioner och nyplockad liljekonvalj - UNDERBART!
 
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
Nu har vi onsdagkväll och väntar bara på att Tomas och Olliwer ska komma hem från fotbollsträningen, sen så blir det soffmys framför Greys Anatomy...känns som en bra plan för denna kväll!! 
 
Jag har haft en lite tyngre dag på jobbet idag...det har känts som måndag även om det är onsdag å jag har liksom inte fått något ur händerna. Det är en riktigt jobbig känsla för någon som mig som gillar att leverera...men men...det är bara att ta nya tag imorgon igen! Imorgon är det ju torsdag å full fart mot helgen så det kan ju inte bli annat än bra - eller vad säger ni.
 
Önskar er en härlig kväll vänner...nu ska jag göra en stor kopp te å bädda ner mig i soffan bland kuddar och filtar å bara vara!
 
Tjingeling så länge!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!