Det där med transportcykel

Nu är det ju sommarlov för barnen och med det även uppehåll i alla träningar och aktiviteter som barnen har haft…ja å det betyder ju att jag inte behöver stressa hem efter jobbet för att hinna skjutsa till någon träning. Så vad passar bättre än att då skippa bilen och cykla till och från jobbet. Så härligt…så denna vecka blir det cykel ToR till jobbet . lovely!!

 

 

 

Todeloo vänner!

 

Ja detta med att kunna cykla till jobbet är ju fantastiskt skönt…jag går upp vid 06:40, sveper en kaffe och hoppar sen på cykeln och drar iväg. Jag har bara 5 km till jobbet så det tar inte så lång tid…väl framme så blir det en dusch, fixa fejset å sen så knatar jag bara in på kontoret redo för en ny dag – LOVELY!! 

 

 

Hojjen åkte fram första gången förra veckan (iaf för detta ändamål) men nu planen är att cykla fram och tillbaka från jobbet ända fram tills det att semestern börjar, ja å så länge som det inte spöregnar på morgonen när jag ska ge mig av…hem spelar det ingen roll för då ska jag ju bara hem. Men att komma dyngsur till jobbet känns inte lika lockande även om jag ska duscha och byta om.

 

Ja så nu hoppar jag upp på min cykel å drar iväg...vi syns ikväll igen!

 

 
#1 - Gunnar

Aldrig varit ute och cyklat? Skämt åsido. Att komma igång på morgonen är skönt, även om jag är en sådan där som eftersvettas i en timme efteråt och därför oftast avstår. Låter dock härligt att starta dagen så.

Svar: JA det är ett härligt sett att komma igång!
AngelicasVärld

#2 - Helena%20Roth

Bor i Malmö, och efter att vi sålde bilen för snart tre år sedan blir det allt mer cykel, och jag älskar det! Och märker också att det successivt verkligen gett mig bättre kondition, det kommer liksom på köpet. Inte minst om man som jag är hopplös tidsoptimist och/eller att Malmö bjuder på motvind (vilket ju onekligen händer alltsom oftast!). :-D

Svar: hahaha - ja jag vet...HATAR motvind!
AngelicasVärld

#3 - Charlotte

När jag bodde i Malmö cyklade jag överallt, men i Stockholm, med alla backar, blir det inte riktigt lika mycket.

Svar: mmmm vet !! Galet att det kan vara så mycket BACKAR!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!