Det där med fruktfat

JA fruktfat med lite smarrig choklad...är det inte det godaste som finns. Så smarrigt och den här tiden på året så finns det ju så mycket smarrigt att fylla faten med! Så igår för att fira skolavslutningen så åt vi först takeout ute på altanen (barnen fick välja middag) och sen så dukade vi ett smarrigt fruktfat inne och slog oss ner i soffan för att titta på film! Så mysigt och en perfekt start på sommarlovet enligt barnen som glatt påpekade att dom minsann fick vara uppe hur länge dom ville igår - sötisarna! 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja medans barnen ligger på ovanvåningen och sover så ska jag ta och tassa iväg till jobbet...torsdag och full fart inför helg och semester. Det är som om ALLT ska bli klart innan midsommar då folk börjar gå på semester så det är bara att gasa på ! 
 
Vänner önskar er en fantastisk dag så syns vi senare igen! 
#1 - Mirre

Så gott

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!