De sista lupinerna

Då står dom där...säsongens sista lupiner eller om jag har tur så  k a n s k e  man kan norpa till sig några till i helgen...om man har tur dvs! Dom är ju sådär vackra och spröda...en favvoblomma helt klart! Å det är nog så att denna kyligare vår och sommar har gjort sitt med blomstren att dom liksom håller längre...eller ja det är iaf mitt amatör utlåtande.
 
 
 
 
 
Godkväll bloggisar! 
 
Hur har ni haft det denna tisdag? Allt bra? Har ni gjort något roligt?
 
Själv så har denna tisdag varit som tisdagar brukar...cykel till och från jobbet, en massa jobb på kontoret, ett skönt gympass (rygg/axlar) på gymmet under lunchen ja å en massa mer jobb... Väl hemma så har jag hunnit med en tur ner till stormarknaden då skåpen ekade tomma här hemma. Jag har även preppat lunchlådor till imorgon och på torsdag då jag stekte på en stor laddning med quornfärs å gjorde tacoquornfärs...det med massa sallad, tomat, avocado och en stark tomatsalsa blir en toppen lunchlåda imorgon efter mitt pass på gymmet!! Fösöker äta mer och mer vego och alla quorns produkter är ju fantastiska men denna gång blev det quornfärs men annars gillar jag de flesta av deras produkter! Har ni inte provat - gört! Ni kommer inte bli besvikna.
 
 
Ja så här hemma har det hålltits på med lite av varje...NU är det dock dags för en av sommarens höjdpunkter "Allsång på Skansen" och det vill jag INTE missa så nu loggar jag ut och önskar er alla en härlig kväll!
 
 
Tjingeling så länge!
 
#1 - Cissi

Så fint med lupiner!

Svar: ja visst är det!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!