Då kör vi fredag - IGEN!

Ja men då har vi fredag igen då...tycker att det varit MYCKET helger och kortveckor här på slutet - inte mig emot dock! Tycker det är superhärligt med alla lediga dagar MEN jag måste erkänna att rent jobbmässigt så blir det lite stressande att inte ha 5 arbetsdagar varje vecka...känns som om jag ligger efter. Så idag gäller det att vara effektiv, jobba undan så jag sen kan ta helg med gott samvete!
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja men då är det bara dags att svepa det där morgonkaffet, åka mot kontoret och kötta på! Fredag och full fart mot helgen!
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
#1 - Paulina Gunnardo

Håller med om dom där blandade känslorna med att ha mycket långledigt.. Trevligt med ledigt men jobbmässigt...njaa.. =P Jag skulle gärna vänta med min helg några dagar ärligt talat :) Känns lite konstigt att säga, men det är faktiskt så.
Well.. Trevlig helg igen då ;)

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!