Redo för sommarfest

Lördag å vilken härlig lugn sådan...sovmorgon å på det en smarrig frukost innan vi kröp tillbaka ner i sängen med kaffe å bara låg å njöt...en så härlig start på dagen. Men sen så har vi hunnit med både träning, fix i trädgården lite pyssel å svidat om å gjort oss redo för att åka på sommar fest hos fina vänner! En bättre lördag helt enkelt.
 
Ja å här nedan har ni mig denna kväll...
 
 
 
 
 
 
 
 
Klänningen är en gammal favvo som hängt med i många år, över klänningen kör jag favvoriten Petra Coat från Busnel å väskan är från Louis Vuitton, på fötterna ett par Michael Kors loafers å smycken från Hermés, Tomas Shabo, Tony Burch och March Jacobs - en somrig outfit trots att det är lite svalare ute...men är det sommarfest så är det...då SKA det vara klänning och barbent eller vad säger ni?
 
 
 
 
Ja å buketten "blommor" måste vi ju prata om...det tillsammans med en smarrig flaska bubbel är våra små presenter till värdparaet. Blombuketten är ett litet DIY Pyssel, en bukett med smarriga Ferrero Rocher - så mycket roligare än bara en blomma. Eller vad säger ni?! Jag ska se till att dela en DIY guide på denna bukett senare, jag lovar, men nu måste vi gå taxin är här! 
 
Tjingeling så länge!
#1 - Mirre - Sweetwords

Så charmig blombukett

#2 - Ekenäsliv

Looking gooooood beautiful!!!!
Å så härligt... på riktigt har vi definitivt inte lagt oss i sängen efter frukost igen sen vi köpte vårt hus...
Vilket är lite sinnessjukt nästan...
Så ja, vi har definitivt fattat rätt beslut om att flytta och skaffa oss ett enklare liv... Eller ja, ett liv..:)
Hoppas ni har en riktigt härlig kväll!
Kram Anna

#3 - Petra

Men det där måste vara den bästa presenten 👌Har flera ggr tänkt göra denna men aldrig kommit till "skott" visa gärna hur du gör !
Hoppas kvällens sommarfest blev supermysig.

#4 - Maria

Vilken ursnygg klänning. Wow.
Kram
Maria

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!