Bikinibonanza

Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Här om dagen så var jag iväg å fyndade lite nya bikinis...jag hoppas ju innerligt att sommaren och värmen ska komma till storstaden så jag får använda dessa finingar...just nu ser det dock väldigt mörkt ut. USCH...jag behöver verkligen värme och sol, snälla sommaren kom nu!! Jag vill få svettas av att solen är så där varm, jag vill få göra bomben ner i vattnet utan att riskera köldskador!! Sommaren kom nu - vi längtar efter dig!!
 
 
 
 
Todeloo vänner! 
 
 
Anyway - bikinis var det...jag var iväg HÄR och tittade lite och lyckades komma därifrån med TRE (!!) nya bikinis! Wihooo! Det bästa är att alla tre är i samma modell men i olika utföranden så det är bara att mixa, byta å ha sig som man vill - lovely! 
 
 
Denna Blå och Denna Randiga med tillhörande underdelar (HÄR och HÄR) hittade jag på rea för 79 kr delen istället för 149 kr per del! Hur bra!! Fanns MASSOR med storlekar och olika färger kvar så tips tips - skynda fynda!! Bikinin var nämligen superskön och snygg på - en bra kombo!! Ja å underdelen satt sådär över hela rumpan som vi som paserat 35 gillar (ja nu låter ja gammal men ni förstår vad jag menar)!
 
 
 
 
 
 
Sen så har vi denna snygga bikiniöverdel med matchande Underdel i såååå fin färg! Tänk när man är lite brun å får på sig denna...lovely! Även denna (som är i samma modell som ovan) satt som en smäck! 
 
 
 
 
 
Ja nu ska bara sommaren och värmen komma så att jag får använda dessa finingar! 
 
 
#1 - Mirre Sweetwords

Snygga bikinis

Svar: Ja visst var dom!! Så nöjd!!
AngelicasVärld

#2 - Evelina

Fina bikinis...jag har också utökat bikini samlingen och hoppas verkligen på att få använda dem alla....snart!!

Svar: Ja nu får värmen komma!! Så här kan vi inte ha det längre!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!