Touch down Spain

Ja här kommer ett första litet vykort från vår "lilla" villa i soliga Spanien.

 

 

Vi är nu incheckade i vår vackra villa och vårt hem de kommande 11 nätterna...barnen han knappt ställa in väskorna i sina rum innan dom hoppade i poolen...ja å sen dess har dom nog badat non-stop ! Det här med hus och egen pool - lovely! Förstår inte att folk fortfarnde åker charter när man kan hyra ett helt hus med egen pool för inga pengar alls...detta är ju livet!! Så fantastiskt härligt! 

 

Anyway - Nu har vi iaf kommit iordning, packat upp, varit och handlat och fyllt kylen med en massa godsaker så nu är det framdukat med en massa gottis så jag vill bara önska er en härlig tisdagkväll härifrån solen å värmen! 

 

 

#1 - Ekenäsliv

UNDERBART!
Ska till Malaga i september med nio tjejer...:) Vi har hyrt ett stooooort hus på 300m2, och ja, det är verkligen för nästan inga pengar alls. Vi har sparat 200 kr i månaden i två och och det känns ju liksom inte. Och det räcker till både boende och resa :)
Njuuut och ha det underbart!
Kram Anna

Svar: men va härligt!! Kommer ju bli super!! KRAM
AngelicasVärld

#2 - Autismmamma

Slumpen tog mig hit! Du ar en fin blogg! Du får gärna tittar in till mig och sätta en tass om du vill detta. Välkommen!

http://autismmamma.bloggplatspen.se

Svar: TACK snälla! Kul att du hittat hit!
AngelicasVärld

#3 - Ulrika

Hejsan
Det superhärlig ut! Hållet med om att det är så mycket mer semester att få sköta sig själv i en stor fin villa med egen pool. Så gjorde vi när vi åkte till Thailand vilket kändes extra lyxigt! Tänkte fråga om du har tips på någon sida på nätet semesterbostäder i Spanien? Skulle vara jätte tacksam om du har lust till det! Fortsätt ta vara på dagarna där nere:) Kram Ulrika ♡

Svar: Det kommer komma ett inlägg längre fram om hur vi gjort med bokning av hus etc!!
AngelicasVärld

#4 - Felicia Karlström

Men så roligt! :) Ni få ha det så gött! Btw, bokade ni huset via Airbnb? :)

Svar: Nej inte air bnb - det kommer ett inlägg om hur vi gjort med hus etc längre fram!
AngelicasVärld

#5 - Anonym

Tack för den fina idén. Det är så härligt när man får läsa bloggar och får lära sig massor! Kolla gärna min blogg där jag tar upp ämnen om egenvård på apotek och hälsa:)

Svar: Men va kul att du gillade det!
AngelicasVärld

#6 - Adella Ovrahi

Tack för den fina idén. Det är så härligt när man får läsa bloggar och får lära sig massor! Kolla gärna min blogg där jag tar upp ämnen om egenvård på apotek och hälsa:)

Svar: Men va kul att du gillad eden!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!