Taxfree shopping

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

Självklart så gjordes det lite fynd på taxfreen på väg hem från Spanien!! Älskar att få fynda lite smått å gått till bra pris! Denna gång blev det ett favvo läppglans från YSL, ett transparent puder från Chanel och bästa mascaran från Lancôme…ja å där fick jag tre fullsize mascaror till priset av en och en halv!!

 

HUR BRA!

Man kan inte anant än älska Taxfee shopping! 

 

 

 
 
 
 

 

Ja så nu är sminkväskan uppdaterad å jag som älskar saker i fina burkar kan inte vara annat än lycklig!

 

 

 

Vänner nu är middagen i magen och det blir lite härligt mys framför Ernst! Önskar er alla en härlig kväll å syns vi imorgon igen. Ja å då gör vi sista dagen inför semestern! 

 

Wihooo!

 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

#1 - JUNITJEJ

Att handla på Taxfreen är halva nöjet med resan.

Svar: kanske inte halva men bra kul är det ;-)
AngelicasVärld

#2 - Lina

Men vad mycket fint!! Lämna gärna omdöme om det transparenta pudret 🌸 Hs en fin dag!

Svar: Jag har haft det tidigare och alltid varit såååå nöjd så det är ett kap!
AngelicasVärld

#3 - Ewa

Att köpa billigt är kul, men ibland handlar man ju bara för att det finns och inte för att man egentligen ville ha eller behövde. Ellr så är det bara jag som har dålig karaktär... ;-) Kul att du är nöjd med dina fynd!

Svar: ja sant!! Men det blev inga "villhöver" köp utan bara behöver köp denna gång...la undan två parfymer som maken plockat fram till mig då jag har massor hemma!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!