Sommarfötter

Inlägget innehåller annonslänkar
 

Idag har jag tagit hand om mina fötter…det behövdes verkligen! Jag har suttit ute på altanen länge med fötterna i fotbad, filat, smörjt och målat naglar och gjort fötterna sommarfina och redo för lite semester…hoppas ju på att kunna gå lite i tofflor istället för ”jobbskor” å då vill man ju ha fina fötter å målade naglar – eller hur!

 

 

 

Bästa uppfinningen är helt klart den elektroniska fotfilen från Scholl – ÄLSKAR den! Så enkelt att slipa fila och få babylena fötter (är du sugen på en egen så finns den HÄR) Ja, sen så smörjer jag med lite härligt smörj, pillar ner nagelband och målar i finaste färgen som är lite kroalligt röd…LOVELY!

 

 

 

Tänk att veckans fjärde arbetsdag nu är förbi och endast en ynka arbetsdag är kvar innan det vankas semester och ledighet…LOVELY!  Jag har dock bockat av en bra dag på kontoret där en hel del jobbades undan, ett skönt lunchpass (rygg/axlar) avverkades på gymmet å sen när arbetsdagen var avklarad så blev det en tur till stormarknaden för att fylla på lite....å så lite härligt fotfix och sen fortsatte kvällen med torsdags-taco å Ernst på tv.  En bättre torsdag helt enkelt!!

 

Nu ska ja dock fortsätta pysslandet med mig själv. Benen ska vaxas å göras redo för semestern...ja å sen även överläppen...ett av de där hemska ställena man får mer hår på när man paserat 35!! USCH!! Ja ni som är lite äldre som jag vet precis vad jag menar...inte så smickrande med allt detta hår som tittar fram så det ska fixas med nu. 

 

Så vänner jag lämnar er...önskar er en fantastisk fortsättning på kvällen så syns vi imorgon igen!

 

Tjingelin så länge!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!