Smarrigaste potatissalladen ever

 
 
 
 
 
 
 
Japp där har ni den...den smarrigaste potatissalladen ever...så enkel och så god. Små söta färskpotatisar, sockerärtor, rädisor, bladspenat och en god krämig senaps vinegrett - perfekt till en bit lax! Ja så gott å enkelt...ja å ni vet ju vad jag tycker om enkel och god mat. En perfekt kombo helt enkelt!
 
 
 
Todeloo vänner!! 
 
 
 
Ja då var arbetsdag nr 2 denna vecka avklarad och 3 arbetsdagar kvarstår - det känns som om det går lite långsamt om dagarna men det är ju härligt att få längta. Så även om dagarna går sakta så gör det inte ont att längta och vänta på semestern utan jag ser fram emot att fredagen och att få checka ut, slå på autosvaren på mailen och sen stänga ner datorn...ja å tills dess så ska jag njuta av de dagarna jag har kvar på kontoret å försöka få undan så mycket som är möjligt.
 
 
Men vänner tisdagkväll å jag ska ta å slå på allsången å ta kväll...luta mig tillbaka i soffan och bara vara lite. Känns som en bra plan för kvällen!
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!