Dagens träning- DONE!

Då var dagens träning avklarad...60 min morgon PW i rask takt med Tomas och Mikaela som bästa sällskap - ett perfekt sätt att starta dagen! 

 

 
 
 
Todeloo finaste ni! 
 
 
 Ja då var det Fredag och vi har startat denna dag på bästa sätt...så skönt att kunna fortsätta röra på sig även om man har semester - jag mår ju så bra av det å kommer fortsätta masa mig upp tidigt för att hinna röra på mig innan det är dags att hoppa i poolen!
 
Idag har vi lite små mulet väder men fortfarande väldigt varmt så vi får se vad vi hittar på denna dag...barnen är dock redan i poolen så det blir nog svårt att dra dem därifrån för lite kulturella upplevelser. Jaja men det är ju semester å då ska man njuta...så vill dom hänga hemma å i poolen så gör vi det men annars så packar vi nog in oss ibilen och drar i väg på äventyr...vi får helt enkelt se vad det blir idag - älskar dessa lata dagar utan måsten! 
 
Ta hand om er vänner så syns vi senare igen!
Tjingeling så länge!
 
#1 - Anna

Utan måsten-dagar är så viktiga. Jag ser till att ha flera sådana dagar i månaden även när jag inte har semester, för att bara få vara. Låta dagen bli som kropp och knopp vill.

Svar: ja eller hur! många sånna vill vi ha!
AngelicasVärld

#2 - Annica

Åh så härligt med PW på morgonen. Älskar det då värmen inte riktigt kommit fram ännu och man hör djurlivet mycket tydligare.

Svar: ja det är en bra start på dagen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!