Sarongen/scarfen – det bästa av sommarplaggen

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

Ja i år är det hetare än någonsin med sarong/scarf…man ser dem på stränder överallt å när jag skulle iväg på solsemester så packade jag självfallet med min trotjänare som hängt med i många år då användningsområdena för detta plagg är oändliga!

 

 

 

Som här: runt bysten för att skydda när man går mellan strandbaren och solstolen

 

 

 

Eller som här: Runt höfterna med hatten på huvudet för att skydda håret

 

 

 

 
 

 

Ja sarongen/scarfen var helt klart ett favvoplagg (om man nu kan kalla en sarong/scarf ett plagg) under våra lata dagar i solen!! Å denna fining har jag haft i många år å den kommer få hänga med i många till...perfekt att trycka ner i strandväskan å ha något extra att svepa om sig!

 

 

ÄR du sugen på en egen sarong så såg jag att det fanns massa fina HÄR, HÄR och HÄR ja å för er som undrar så är bikininsarna som syns på bilderna fyndade på REA HÄR (79 kr delen) , hattarna har några år på nacken men liknande finns HÄR...

 

 

  

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

#1 - Lina

Ser så smidigt ut, borde kanske införskaffa mig en, tack för härligt tips! Ha en bra dag

Svar: Ja ett favvoplagg så där på solsemestern
AngelicasVärld

#2 - Webbtanten

Vill du berätta vad du får för annonslänkarna och hur samarbetet fungerar får du gärna skicka mig ett mail. Var inne på deras hemsida men tunn på info... Somriga fina bilder som vanligt :)

Svar: HAr mailat dig ;-)
AngelicasVärld

#3 - Maria

Du är toppenfin i sarongen och jag tycker det är så mysigt plagg men när jag själv sätter på mig det känner jag mig som en stor klump. Vet inte får liksom inte till det riktigt.
Snygga bikini också.
Kram
Maria

Svar: TACK snälla....
AngelicasVärld

#4 - Ewa

Funkar fint som "gosefilt" på planet också, eller som en extraväska/påse :-)

Svar: hahah ja det gör den ju också!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!