Redo för V A C A Y

Väskorna är packade till brädden med bikinis, badbyxor, solskyddsfaktor, skira sommarklänningar, shorts och allt annat man kan behöva när man ska spendera närmare två veckor i ett soligt paradis!

 

 

 

 

 
 

 

Todeloo vänner

 

Ja då är vi redo för lite härlig solsemester och jag lääääängtar! Det finns inget bättre än att få åka iväg till en egen härlig villa, ha en egen pool och kunna leva precis som man vill utan att behöva paxa solstolar vid en pool och behöva lyssna på skrålandet av 100-tals andra turister dagarna i enda…det ska verkligen bli sååå skönt att få komma bort till värmen till vår villa…ja tänk imorgon vid den här tiden så har vi varit framme ett tag!

 

Men vänner…även om fokus har varit på att packa allt som ska med så har vi även hunnit med att städa av hela huset och bytt sängkläder i alla sängar…det där med att få komma hem till ett rent och snyggt hem när man har varit borta är ett måste för mig. Jag vill nämligen inte behöva börja med att städa…det räcker med all tvätt från resan! 

 

Anyway – nu är det rent och fint här hemma…på det så är huset överlämnat till hus-, blom- och djurvakt så vi är såååå redo för sol och semester!

 

LOVELY!!

#1 - AnnaSmyckeform

Guud vad härligt det låter! Du får gärna skriva lite om var ni har hittat de hus ni har hyrt. Vet att ni gjorde liknande förra året. Kollar ni via Air bnb eller är det någon förmedling?
Kram

Svar: Ja vi har haft det fantastisk! å ja...vi gjorde samma sak förra året - lovar att jag ska skriva hur vi gjort!! Det kommer ett inlägg!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!