Nu är dom hemma + en liten surprise !!

JA nu är våra älsklingar ÄNTLIGEN hemma – som vi saknat dom!

 

Redan till Midsommarhelgen så åkte dom iväg till sina ”andra föräldrar” för lite härligt midsommarfirande och sen sommar semester – men nu är dom hemma här med oss igen! Åhhhh så härligt!! Nu har vi två veckor av semester och tillsammanstid – LOVELY!!

 

 
 
 
 

 

Todeloo vänner!

 

Barnen har hela tiden trott att vi ska åka ut till vår vackra paradisö i stockholmsskärgård men vi hade en liten surprise till dem...iom att sommaren inte kommit till Sverige ännu å vi gärna vill känna solens strålar värma så har vi fixat en liten sommar/semester surprise å den förkunnade vi för barnen genom några ledtrådar som låg i en liten påse som dom fick ute på altanen tillsammans med lite smarrigt fika.
 
 
Där i låg:
Lite sommarkläder
50 euro var
Badkläder
Ett pass
Solskyddsfaktor
 
 
Ja å så fick dom gissa...först blev dom helt ställda å förstod ingenting men sen började gissningarna hagla..."Ska vi åka utomlands, sola och bada någonstans där vi man betalar med euro??" 
 
 
 
 
Å JEPP dom hade rätt...det blir solsemester i Spanien i nästan 2 veckor och vi åker IMORGON!! Ni må tro att dom blev glada...lyckliga tom! Vi har hyrt ett superfint fint hus med egen pool som ligger en bit från Torrevieja så det kommer bli super! Gud vad jag längtar! 
 
 
Nä vänner...go to go - här hemma ska det PACKAS nu! 
Wihooo!! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!