Morgonstund i vår lilla villa

 

 

Good morgon vänner!

 

Ja när vi är här nere i spanien så har vi samma rutin om mornarna...en tidig morgon PW innan solen kommit upp och värmen blivit allt för påtaglig. Efter det lite styrka och mjukgörande stretch och yoga övningar vid poolen innan   det upp till frukost med gott bröd smör, ost, nutella, gott kaffe, juice, yoghurt och frukt ute på vår härliga uteplats. 

 

Ja den där semesterlunket...älskar det. Ni vet när tiden gå sin sakta mak, ingen stress och det finns ett härligt lugn...älskart! 

 

Nu ä frukosten i magen och vår "pool-kille" kom precis för att rengöra poolen så vi ska faktiskt då passa på att packa oss iväg till stranden istället! 

 

Önskar er alla en härlig tisdag så syns vi senare! 

#1 - Annica

Men så härligt med sådant lunkande. Jag vill också till Spanien!

Svar: ja så underbart!
AngelicasVärld

#2 - Anonym

Så helt underbart det låter, speciellt som termometern här i Norrbotten visar plus 13 grader, det är mulet och snålblåst! NJUUT!

Svar: mmm så skönt med lite värme!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!