Mamma finns det Wifi ?? REKLAM

Inlägget är ett reklamsamarbete med Tele2


När vi skulle packa oss iväg på semester så var tonåringens första fråga

"Mamma finns det Wifi?"

Är man 13 år och lever genom sin mobil så är det ju en adikvat fråga...å självklart finns det wifi i vårt härliga hus men man vill ju kunna surfa annars också...som tur var så fick vi alla 5 varsit sms när vi landade här i Spanien som förkunnade att vi ringde, smsade och surfade precis på samma premisser som hemma! HUR BRA!!

 


Ja å när barnen inte badar så sitter dom så här i skuggan, lyssnar på podcast, kollar instagram, snapchattar, ser på Youtube och surfar...ja å det funkar ju även på stranden iom att man med Tele2 och the School of Power har obegränasad digital kraft! En tonårings dröm...ja å en mammas med då man självklart vill göra ALLT för att barnen ska kunna ha en så bra semester som möjligt!


Ta gärna en titt på filmen nedan så får ni veta mer om the School of Power och Tele2 erbjudande!

Inlägget är ett reklamsamarbete med Tele2
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!