Lyckligt lottad

Jag har verkligen de finaste av vänner...en av dessa underbara vänner fick lite kläder som jag fått hemskickat å som inte satt så bra å som jag då inte trivdes i... Så istället för att slänga dem eller lägga dem till "myrorna" så gav jag dem vidare till henne! Ja å här om dagen så kom Nathali med en liten "Tack så mycket å ha en härlig semester" present - hur gulligt var inte det! Jag var bara glad att kläderna kom till användning men så fick jag detta lilla "fira in sommaren kit" med bubbel, choklad och chips - så omtänksamt! Självklart så ska presenten öppnas på fredag när jag går på efterlängtad semester!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner!
 
Ja måndag kväll å den första arbetsdagen denna veckan är avklarad, 4 arbetsdagar kvar! Känns härligt att få räkna ned... Jag ser verkligen fram emot lite härlig semester och tillsammanstid med mina fina. Vi har det alltid så härligt när vi är lediga tillsammans å barnen är fantastiska att ha å gör med...det är så roligt nu när dom börjar bli lite större å är med på ett annat sätt...samtalen man kan ha är helt lovely!
 
 
Så ja...nedräkning pågår och på fredag ska presenten ovan öppnas å skålas i...å ja, jag längtar!!!
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!