Ljumma sommarkvällar

Något jag kommer sakna mest när vi kommer hem till sverige igen är de här ljumma härliga kvällarna då ingen vill gå in...när det fortfarande är runt 28 grader fast klockan passerat 23...det är fantastiskt! Igår så tog vi vara på en av de där härliga kvällarna, hoppade något mer passande än badkläder å så gick jag och mitt crew på tre små å en stor den lilla vägen ner till den lokala golfklubben för en härlig middag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja de där ljumma kvällarna, så fantastiska!
ÄLSKAR dem! 
 
Hoppas så att värmen följer med oss hem till Sverige så att vi kan få njuta av ljumma kvällar och soliga dagar!! 
 
 
Anyway - Nere på golfklubben satt vi länge å smaskade på goda drinkar, åt calamares med aioli, gambas i olja och sen paella. Vi njöt av den vackra utsikten och härliga sällskapet - en så härlig kväll!! Tänk att sommarkvällar kan vara så här fina å härliga! 
 
 
 
 
 
 
 
Sen när mörket laggt sig över golfbanan och restaurangen så satt vi kvar pratade och njöt av värmen innan vi sen gick den lilla vägen hem till vår spanska villa igen. 
 
 
En fantastisk dag och kväll...gud jag vill verkligen inte att den här semestern ska ta slut...njuter så till fullo!!
 
 
 
 
 
 
#1 - Malin

Så härligt! Börjar semestern idag..och solen lyser med sin frånvaro. :/
/ nouw.com/malinedlund

Svar: men härligt med semestern!
AngelicasVärld

#2 - Helena Roth

Oh vad vackert det nästsista fotot var!!
Njut!

Svar: TACK snälla!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!