HEMMA

Ja då var vi hemma i vår lilla villa igen...efter nästan två veckor i Spanien så måste jag erkänna att det faktiskt är lite skönt att vara hemma igen! Nog för att jag mer än gärna hade haft semester i spanien under en eller ett par veckor till men när man väl är hemma så är det bra skönt! Det är helt klart som man säger...Borta bra men hemma bäst!! 
 
 
Ja å idag så har vi hunnit med en massa "efter semestern fix"...alla resväskor är uppackade och all smutstvätt är tvättad! Så skönt! Alla blommor ute har fått lite extra kärlek, gräset är klippt å på det så har vaserna innomhus fått nya vackra snittblommor i sig...ja å kylen är full igen - en effektiv dag helt enkelt! 
 
 
Ja jag har även hunnit med att slappa lite ute i vår UNDERBARA lounge med lite gott svenskt kaffe, ett bra magasin och lite härlig musik...svensk sommar, sol och 21 grader är också bra mysigt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste ni!
 
 
Ja då är dessa två veckor av semester över och barnen ska åka iväg till sina andra föräldrar denna kommande vecka för lite semester med dem så jag och Tomas ska jobba i en vecka innan lite mer semester väntar. Det är med lite blandade känslor det ska jobbas...jag hade gärna varit lite mer ledig men semesterdagarna måste ju räcka till så mycket. Vi har lite planer inför det kommande året å då behövs semesterdagarna till det så då får man snåla lite nu för att få det att räcka - TYVÄRR...men när vi väl är iväg på våra kommande äventyr så är vi nog glada att vi har semester dagar till det också!
 
 
Hur som helst...en smarrig middag i magen, Tomas gjorde efter barnes önskemål smarriga hamburgare på högrevsfärs smaskatt med vitlök och egenodlad persilja och till det serverades goda potatisklyftor på egenodlad potatis - så smarrigt!!
 
 
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen å sen ska jag smeta in en hårinpackning i håret (bästa Olaplex adlink) vilket helt klart behövs efter alla bad i både pool och saltvatten sen så blir smörj för att behålla brännan innan det blir lite film och lite sista mys med barnen här hemma i vår villa!
 
 
Önskar er en härlig fortsättning på söndagkvällen och ni som har semester önskar jag en härlig kommande semestervecka! Men ge mig 5 arbetsdagar så joinar jag er sen igen :-) 
 
 
#1 - sarah

åh vad fint det var =)

Svar: TACK snälla!
AngelicasVärld

#2 - Charlotte

Vad härligt hem ni ser ut att ha.

Svar: TACK snälla - vår lilla oas!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!