Godmorgon lördag !!

Efter en skön fredagkväll med charkisar, bubbel, en lång sovmorgon så är det dags att ta tag i denna härliga lediga lördag...
 
 
Vi har inga direkta planer för dagen förutom att gräset ska klippas, blommor och grönsaksland å så måste vattnas å å få lite kärlek...ja sen så hoppas jag få till ett skönt pass i spåret. Men annars så hoppas jag på att få spendera dagen i vår härliga lounge med något gott att dricka och en massa bra magasin... Tror det kan bli en aldeless ypperlig lat och ledig lördag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja vänner det är mina planer för dagen...vad har ni för er denna lata och lediga lördag? Är det nedräkning inför vardagen som börjar eller är ni som jag semesterfirare ett tag till? Berätta gärna då det är så kul att höra från er! 
 
Men nu är kl snart 12 å jag går fortfarande i morgonrock så det är kanske dags att hoppa ur den, ta tag i den där gräsklippningen så något nyttigt blir gjort idag!
 
Tjingeling så länge!
#1 - Kamilla

Det lät som en dag helt i min smak. Jag får göra min variant av en liknande dag på måndag.

Ha en fin kväll./Kamilla

Svar: gör det - ibland behöver man en lugn dag!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!