Godaste (och enklaste) sommarlunchen

Nere i Spanien så åt vi en så smaskig lunch…min tonfiskröra – sååå gott och enkelt speciellt när det är lite varmt ute! Ja å så blir det ju självklart liiite godare när man får smaska den vid poolkanten men den fungerar helt klart lika bra hemma i den svenska värmen en skön sommardag!
 
 
Jag tipsade om denna röra redan förra sommaren ni kan läsa HÄR där även det enkla receptet finns. Barnen brukar äta denna röra mellan rosmackor som en "sandwich" medans jag och Tomas ofta har den som "sallad" med lite tillbehör som tomat, oliver å anant gott...ja å kanske en rostad brödskiva till.
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja där ovan har ni ett smarrigt lättare lunchtips...som även passar utmärkt att ha med sig i picknick å lägga i ett tortillabröd å rulla ihop - ja varriationerna är oändliga!
 
Nu är det dock onsdagmorgon och jag ska ta å gå ner till bussen idag...nepp ingen bil eller cykel idag utan nu blir det buss. I eftermiddag/kväll väntas nämligen lite härlig sommar AW uppe på TAK Stockholm - ska bli såååå trevligt! så nu får vi hoppas att vädret blir strålande för denna bloggerska har kjol å är barbent!!
 
Önskar er en härlig dag så syns vi senare igen!
 
 
#1 - Jessica Högberg

Håller tumme för härlig sommarkväll!

Svar: TACK snälla...en härlig kväll fick vi!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!