Gårdagens middag på Valle el Golf Club

Igår så fixade jag och mitt härliga "crew" till oss lite extra och gick ner till den lokala golfklubben för en smarrig middag...en så härlig och mysig kväll!! Älskar verkligen att hänga vi alla 5, samtalen vi har är så härliga...detta med att barnen blir större å hänger med en hel middag på stan å njuter av det är ju fantastiskt!
 
 
 
Ja här har ni hela "Crewet" på tre små å en stor på väg ner mot golf klubben
 
 
 
 
 
Ja å finns det gungor på vägen så måste de ju provas!!
 
 
 
Ja å sen så måste den där obligatoriska bloggbilden på den här bloggerskans outfit tas också...väska HÄR (annonslänk) klänning gammal å har nog minst 4 år på nacken å är fyndad på HM! 
 
 
 
 
Ja sen så knatade vi glatt vidare mot golfklubben
 
 
 
 
 
 
Väl framme blev det fördrink, mys och samtal...sen så glömdes kameran bort. Ja ni vet när man har sådär trevligt, äter så gott och bara njuter av samtalen, maten och det man har i glaset så att man glömmer bort allt annat. 
 
 
 
 
Idag blir det middag hemma i vår härliga spanska villa...det kommer serveras en smarrig pasta ska röras ihop sen så ska jag spöa resten av familjen i gammal hederlig "plump" - vad har ni för planer vänner? 
 
 
 
 
#1 - Charlotte

Ser härligt ut att ha familjen samlad. Badsäsongen har äntligen startat här hemma och det känns härligt.

Svar: ja så mysigt!!
AngelicasVärld

#2 - Tess

Längtar efter värmen när jag ser dina bilder. Den där värmen på kvällarna. Och snart, snart ska jag åka med mitt crew till Italien. Så ikväll blir det pizza hemma och lite "för-packande"!

Svar: låter helt underbart!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!