Friday and Vacay

Inlägget innehåller annonslänkar*

 

Phju där var 5 arbetsdagar avklarade och vänner nu  är det semester igen!

Lovely!

 

För att fira in semestern så dukade jag fram lite goda carkisar, hälde upp lite gott bubbel som jag sedan tänkte att vi skulle mumsa på ute på altanen men vädret hade ju andra planer under dagen då det både blåst, regnat, åskat å blixtrat så ute är dte blött även om solen nu tittat fram - så det blir till att mumsa godsaker här inne istället - lika mysigt det också! Vi har ju SEMESTER!! 

 

 

 

 

 

Bokstavstavlan ovan är ny och jag är sååå kär i den!! Tycker den är så häfftig...har redan bytt ut vad som stått på den flera gånger å längtar tills jag hittar ett meddelande skrivet av någon annan i familjen.

 

 

Jag hittade bokstavstavlan för första gången HÄR för 783 kr och bokstäverna till HÄR för 199 kr men efter lite goolgande så fann jag den även HÄR för ynka 249 kr och bokstäverna HÄR för 129 kr - ett kap!! Så google hjälpte mig att "tjäna" över 600 kr - lovely!

 

 

Todeloo vänner!! 

 

Tyvärr så verkar vi inte få stans bästa väder de kommande dagarna så det där med sol och bad får vi nog lägga åt sidan men vi har lite andra planer under helgen som kommer så det blir nog toppen hur somhelst. Ja å sen på söndag så kommer ju barnen tillbaka till oss för att fira ytterligare en härlig semestervecka. 

 

 

 

  

Ja nu har vi Vacay igen - en sista vecka att bara vara innan höstterminen drar igång för mig och Tomas, barnen har några veckor av ledigt kvar innan alvaret drar igång för dom också. Men först innan vi tänker på hösten ska vi vara lediga, njuta och bara vara...

 

Semester – det är ju bra härligt!!

 

 

 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

#1 - Jessica Högberg

Visst är det härligt med sol men semester är semester ändå. Önskar dej en mycket trevlig sådan

Svar: ja visst är det så...bara det där ordet semester är ju underbart sen är solen helt klart ett plus men mysigt blir det ändå!
AngelicasVärld

#2 - Ewa

Med lite bubbel och nåt gott att tugga på till, är det väl nästan lite strunt samma vad det där för väder. Särskilt om det är semstermood ;-) Fortsatt trevig semester!

Svar: hahah - ja precis!!
AngelicasVärld

#3 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Alltså semester är bra grejer. Den där tavlan är ju kanon. Kanske ska ta och kika efter en sådan. Skulle även kunna tänka mig en ljusboxvariant.

Svar: ja jag gillar tavlan - så fin ett bra kap!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!