Första dagen i paradiset

Ja då är förstadagen i vår härliga villa snart över och vilken L O V E L Y  dag vi haft! Solsken, klarblå himmel å över 30 grader varmt - helt UNDERBART! 
 
 
 
Hello finingar!!
 
Ja då är vår första dag här i Villa Le Max i Spanien snart över...eller över och över....klockan är närmare 20 och vi har inte klivut ur poolen ännu! BArnen badar och leker medans jag och Tomas skålar in semestern i smarrig Cava och Whiskey! Det är ju så härligt detta med att ha eget hus, egen pool att kunna ta hand om sig själv, äta vad man vill å göra precis vad man vill...det är som att leva hemma men med fördelen att man har just pool å att det är över 30 grader varmt. 
 
 
S E M E S T E R
 
 
Det är många som fråga hur man går tillväga när man ska hyra ett hus å inte åka charter...jag lovar att jag ska berätta precis hur vi gjort i ett senare inlägg. Nu får ni mest ett litet "todeloo" här i från. Hoppas det är ok! 
 
 
Nu ska jag hoppa i poolen med barnen, bada lite å mysa innan det är dags att börja med middagen som idag blir en smarrig sallad! MUMS MUMS!
 
Ta hand om er vänner! 
 
 
 
 
#1 - Anna

Härlig start på semestern! Redan inne i Spaniens tidsmönster med sen middag ser jag :)

Svar: Ja så härligt!!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!