En spanien outfit

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Nedan bjuder jag på en liten Spanien-outfit som jag hade på mig när vi gick ner till golfklubben och åt middag en kväll på semestern. Gud va skönt det var att kunna gå i linne, kjol vid 21-tiden i 28 gradig värme...vill så gärna att den värmen ska finnas här hemma också iaf på sommaren. Idag har det iaf varit lite över 20 grader så nästan att man under dagen hade kunnat klara av denna outfit men på kvällen behövs iaf något mer som skyddar och ger värme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kjol HÄR, Skärp Louis Vuitton, Topp gammal från HM, sneakers HÄR, clutch Louis Vuitton, smycken Hermés, Edblad, Efva Attling och klocka Marc Jacobs HÄR.
 
 
Nytt är solisarna på näsan...ett par så snygga Tom Ford som köptes nere på La Zenia i Spanien (finns även HÄR)...så nöjd med dem! Jag har ju mina gamla piloter från RayBan i olika färger på glas och bågar som jag ALLTID använder så att få bryta av med något helt annat känns toppen bra!
 
Så nöjd med detta inköp!
 
 
 
 
 
Ja där har ni en liten spanien-outfit...nu hoppas vi på liknande väder imorgon då planen är en liten AW i solen uppe på TAK Stockholm...vore ju skönt om man iaf slapp dunjackan ;-)
 
 
 
Kram på er vänner!
 
Nu ska här mumsas nyrökt lax, god sallad med senapsvinegrett och tittas på Allsång !!
 
 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

 

#1 - Maria

Du är supersnygg i outfiten här. Solisarna är så läckra.
Kram
Maria

Svar: TACK snälla...ja solisarna - love them!!
AngelicasVärld

#2 - Lina

Men så otroligt snygg! Och vad fin Du är 👌😍

Svar: TACK snälla - va go du är!!
AngelicasVärld

#3 - Dorotea Pettersson, tidscoach

Jag behöver verkligen ett par snygga solglasögon och dett inlägg påminde mig om det. Superfin outfit.

Svar: TACK snälla...ja solisar är ju så kul !!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!