En härlig semestersöndag...

Ledsen att jag inte tittat in till er...men den där semesterlunken ni vet - jag har försökt att få den att infinna sig. Att komma dit att man inte känner några måsten utan bara tar dagen som den kommer...så det är därför. Men vänner även om det inte blir ett morgon och ett kvälls inlägg om dagen så blir det iaf minst ett inlägg om dagen - hoppas att ni känner att det är ok! Ja å ni kan ju alltid hänga med på instagram...där kör jag lite mer instastorries etc...så in å följ @angelicasvarld heter jag på instagram!
 
 
 
 
 
Todeloo på er finingar
 
 
TACK alla ni som tittar in här i min lilla del av cyberspace - ni må tro att jag ÄLSKAR att ni gör det!! TACK så jätte mycket! 
 
Idag har vi haft en tillbörjan ganska lugn dag...sovmorgon, lugn smarrig frulle å sen så åkte jag iväg till återvinningsstationen...massa som behövdes slängas! Alltid lika skönt när det blivit gjort! Ja sen så har jag hunnit med att vara på salongen å fixat nya sommarnaglar - å jag  älskar känslan av nya naglar! Ja sen så har dagen bestått i att fixa å dona här hemma. Gräset har klippts, sängen har bäddats ren, blommorna å grönsakslandet har fått sin omtanke å kärlek...ja ni vet allt det där fixet som också måste hinnas med. 
 
Kvällen har dock spenderats med rose i glaset och en smarrig hamburgermiddag som maken slängde ihop - ja har ni hängt med på instastorries så har ni sett hur gott det ser ut! Ja å om det såg gott ut så kan jag önskar jag att jag kunde skicka iväg en bit till er alla så att ni fick smaka för det var magiskt! Han är verkligen bäst på att göra burgare min maike!
 
Nu har vi dock gått in och solen har börjat sänka sig...så det blir movietime här hemma i vår lilla villa. 
 
Ja där har ni en liten update över vår dag - vad har ni haft för er denna söndag? Dela gärna med er bland kommentarerna - alltid lika kul när ni lämnar en rad!
 
KRAM vänner!
#1 - Frida G Svensson

jag ÄLSKAR den blomman. Hade en men lyckades inte hålla den vid liv särskilt länge! :(

Svar: Ja den är ju sååå vacker!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!