Det blev en dag på stranden

Ja semestern här nere fortsätter i en mysig och lugn takt…vi gör inte många mer knop än badar, solar, äter gott och bara njuter av att vara lediga tillsammans. Det är ju sååå härligt!
 
Idag efter en härlig frukost som intogs ute på vår härliga matplats under tak packade vi in oss i bilen och åkte ner till stranden... Det där att känna sanden mellan tårna, det salta vattnet  - det är ju för UNDERBART! Å ja...det tog inte månag sekunder innan barnen hade hoppat i det varma vattnet å sen fick vi DRA dom upp för lite lunch innan det var dags att hoppa i igen...ja ni förstår...en bättre semesterdag helt enkelt! Titta bara på bilderna nedan.
 
 
LOVELY!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väl hemma i vår lilla villa igen så blev det mer bad, glass, solstolshäng å bara mys...en fantastisk dag. Nu har barnen precis klivit ur poolen och ska dra på en film medans jag och Tomas ska ta det lite lugnt innan det är dags att grilla på lite smarriga hamburgare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vänner, önskar er en härlig kväll så syns vi imorgon igen...då är planen att gå ut å ta en härlig morgon PW ner till det lokala gymmet å köra ett skönt pass för att sen passera det lokala bageriet för lite gott nybakt bröd på vägen hem...ja å sen blir det en skön dag hemma vid poolen! Känns som ytterligare en bra dag!
 
 
#1 - Kamilla

Så härligt ni ser ut att ha det i solen.

Ha en fortsatt skön semester. Kram Kamilla

Svar: TACK snälla vi hade det toppen!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!