Boktips till solstolen

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 

Finns det något mer avkopplande och mer njutningsfullt än att avnjuta en härlig bok i en solstol…det är sommar för mig. Just nu så vill jag dock ha ett litet vakande öga över barnen som plaskar i poolen bredvid så att ha näsan försjunken i en vanlig bok fungerar inte men det gör ljudbok!! Tjohoo för denna fantastiska uppfinning!

 

 

 

 

Med hjälp av Nextorys fantastiska boktjänst så kan jag samtidigt som jag avnjuter en god bok ha ett vakande öga på barnen – fantastiskt! JA å vet ni…tillsammans med Nextory så kan jag ge er samma bokfirihet och 30 dagar av gratis lyssnande å läsande helt utan bindningstid - klicka bara in er HÄR så kommer ni till erbjudandet! Perfekt va!

 

Du kommer behöva ange ett kortnummer för att dra framtida betalningar ifrån…men skulle du vilja avsluta ditt konto innan dina 30 dagar är över så går du bara in och gör det på sidan och inte ett öre har dragits från ditt konto – så passa på att prova denna ljudbokstjänst under sommaren och semestern jag lovar att du inte kommer bli besviken!

 

Men till lite boktips då

 

Är du en person som fastnade för 50 shades of grey så finns alla de böckerna på Nextory men jag måste även tipsa om Calender girl…en serie över 12 kortare böcker som tom är lite MER dirty än Grey-serien…lyssna så får ni se vad jag menar!! 

 

För den karriärmedvetne som vill vidga sina vyer under semestern så kan jag tipsa om Petter Stordalens bok "Min hemlighet", Fredrik Ekelunds bok "Sälj" Eleine Eksvärds "Härskarteknik" – alla tre är fantastiska!

 

Vill du ha något mer spännande så varför inte Marie Lindsteins böcker!! "Sekten på Dimön" och med uppföljarna ”Sekten som återuppstod” och ”Sektens barn” – en serie som jag påbörjat här nere å jag ÄLSKAR DEN!! Spenderar varje stund jag kan med lurar i öronen för att lyssna lite !!

 

 

 

Ja vänner – där har ni lite boktips…själv så ska jag jag pausa min bok och gå och göra bomben i poolen – önskar er en fantastisk dag så syns vi senare!

 

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 

#1 - Therese

Hej
Vad underbart ni har det!
Men varifrån har ni hyrt huset?
Ha det så fint!

Svar: det kommer ett inlägg längre fram om hur vi gått tillväga med allt!
AngelicasVärld

#2 - Bella

Ser alldeles ljuvligt ut. Måste fråga vart man kan hitta den snygga hatten?

Svar: oj den är gammal men HM kanske...
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!