Bokfrihet

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 

Sen jag påbörjade mitt samarbete med Nextory tidigt i våras så trodde jag inte att jag skulle använda denna boktjänst så mycket som jag faktiskt gör och har gjort…jag lyssnar på böcker VARJE dag och har sen i våras lyckats plöja över 25 böcker!! 

 

Ni kanske undrar hur jag hinner men ja lyssnar när jag är ute på PW, när jag pillar ute i trädgården, när jag ligger ute i loungen och slappar…jag lite när som helst. Det är ju det som är så bra med denna boktjänst…mobilen har man i stort sen ALLTID med sig å där i finns med hjälp av Nextory ett helt bibliotek av böcker!! Det är BOKFRIHET helt enkelt!

 

Ja å så här såg jag ut här om dagen när jag gick iväg på min PW med bästa boken i lurarna – Älskart!

 

 

 

Todeloo vänner! 

 

Jag har bästa grejjen till er!! Tillsammans med Nextory så kan jag nämligen ge er samma bokfirihet som jag har och med det 30 dagar av gratis lyssnande å läsande helt utan bindningstid - klicka bara in er HÄR så kommer ni till erbjudandet! Perfekt va! 

 

Du kommer behöva ange ett kortnummer för att dra framtida betalningar ifrån…men skulle du vilja avsluta ditt konto innan dina 30 dagar är över så går du bara in och gör det på sidan och inte ett öre har dragits från ditt konto – så passa på att prova denna ljudbokstjänst under sommaren och semestern jag lovar att du inte kommer bli besviken!

 

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 
#1 - Jeanette

Ska fundera lite om jag ska testa Nextory. Jag började läsa igen början på året och köpt på mig en del fysiska böcker och har inte testat ljudböcker ännu. Har varit skeptisk till att det är nåt för mig, men kan ju vara värt att testa :)

Svar: prova...gillar du det inte är det bärfä att avsluta. Jag trodde inte att jag det skulle vara något för mig MEN det var det helt klart!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!