Beachlife

Igår packade vi oss iväg och åkte ner till stranden här i närheten...sol, bad, sand mellan tårna och mys väntade. Ja å vilken härlig dag vi fick! Vattnet i den lilla bukten La Manga som vi badar i är så varmt! Det är nästan så att det inte svalkar när man kliver i och sen så är det så lugnt med väldigt lite blåst och lite folk. Efter 14 när de lokala invånarna packar ihop sig och det bara är vi turister på stranden är det nästan folktomt - så härligt!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja där har ni dom...våra tre underbaringar som spenderade mer tid i det lugna, varma vattnet än på strand. Det döks efter snäckor och stenar, passades bollar, simmades, hoppades och plaskades i det salta varma vattnet...jag och Tomas tog en härlig promenad i strandkanten och njöt. Ja en fantastisk dag helt enkelt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å så var ju dottern tungen att visa att även hon (som jag) minsann kunde stå på händer i sanden...ja å jag måste erkänna att hennes "handstand" var bättre än min! 
 
 
 
 
Idag blir det en lugn dag hemma vid poolen och till kvällen så blir det middag på den lokala golfklubben - känns som en bra plan för denna dag! Vänner vad har ni för er denna dag?
 
 
psst - ni vet väl att ni kan trycka på det lilla hjärtat nedan för att gilla inlägget lite enkelt!
#1 - Joanna-Livet med psykisk ohälsa

Så härligt

Svar: ja fantastiskt!
AngelicasVärld

#2 - Maria

Är ni i La Manga i Spanien? Där var jag med min föräldrar när jag var 15 år, typ 100 år sedan. Kul. Hoppas ni har det bra.
Kram
Maria

Svar: nej inte i lamaaga utan närmare Murcia...men vi badade i la manga bukten!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!