Back to School

Inlägget innehåller annonslänkar*
 
 
Juli är snart förbi och det börjar närma sig skolstart för våra tre...det blev lite extra kännbart igår när det damp ner ett brev från högstadiet med Theodores klasslista inför början av 7:an och tider när han skulle infinna sig i aulan för upprop. Ja tänk att min första börjar 7:an om sisodär en månad...ja å de andra två som börjar 6:an och 5:an - Vart tar tiden vägen?? När blev dom så här stora...
 
Anyway med skolstart och allt vad det innebär så har vi redan börjat titta på vad som behövs fyllas på med här hemma...dom har ju alla tre stått i blomstra under sommaren och vuxit så att tre nya garderober behöver vi få till och jag tror att alla tre skulle gilla det jag plockat fram i kollaget nedan...det bästa var att mycket var på REA så det ska nog bli ett klick innan veckan är slut. Det gäller ju att passa på innan det tar slut! 
 
 
 
 
 
 

Vad är en annonslänk?

Jag jobbar med Adviral vilket innebär att jag kan länka till saker jag gillar/har på mig/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk men jag får en liten peng och ni får massa toppen tips.

#1 - Jessica Högberg

Tror dom kommer gilla allt, snygga saker!

Svar: ja jag hoppas det!! blir ett gäng klick då alla tre dragit iväg under sommaren!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!