Att ta en dag i taget...

Idag har vi ju lördag...min sista semestervecka har inte börjat än men ändå känner jag en viss rädsla av att den ska ta slut allt för fort. Att dagarna ska rinna i från mig utan att jag fått ha just semester, att jag fått vara, njuta, landa och andas...  Så nu den här kommande veckan så blir det till att ta en dag i taget, njuta, andas och vara i nuet. Inte tänka framåt eller bakåt för den delen utan att vara här och nu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo finaste bloggisar
 
 
Idag har vi haft en ganska bra här och nu dag...lite fix i trädgården, en tur till stormarknaden, en vilopaus mitt på dagen bara för att andan föll på, ett skönt träningspass och snart så ska grillen tändas och middagen göras iordning. Det bjuds på egenodlad potatis, grillad lax, goda spett, en senapssås och smarrig sallad...ja å ett glas gott till det - en perfekt lördags- och semestermiddag om ni frågar mig! Dom här sommarkvällarna är ju för underbara!
 
 
Så allt som allt kan jag nog säga att jag haft en här och nu dag...en dag där jag inte tittat för långt fram eller längtat efter dagar som ska komma. Utan en dag där jag varit här, njutit av dagen och att bara vara...
 
 
 
#1 - Lina

God middag och hoppas veckan blir bra! Älskar dina fina bilder. Kram Lina

Svar: tack snälla...ja å önskar dig en härlig semester!
AngelicasVärld

#2 - Maria Björkman

Bra gjort av dig! Jag tycker att hur starka ambitioner jag än har, så har jag svårt att lyckas särskilt ofta med just det. Men jag övar ju också på mitt tålamod, så det är väl en sån prövning då, kan jag tro. Njut nu av din sista semestervecka för den här gången, och kom ihåg att det blir semester igen!

Svar: ja det är svårt att vara här och nu...brukar vara en fena på att blicka framåt, göra planer men denna vecka ska jag vara här och nu!
AngelicasVärld

#3 - Webbtanten

Vilken jättefin bukett! Och det låter som en perfekt lördag och jag hoppas din söndag idag varit lika skön och avslappnad!

Svar: TACK snälla...
AngelicasVärld

#4 - Jessica Högberg

Låter ljuvligt att bara vara, det gör vi nog för lite allihopa...

Svar: ja vi gör nog det...måste bli bättre på det helt klart. Att vara här och nu är så viktigt!
AngelicasVärld

#5 - Ewa

Härliga bilder! Hoppas på en fortsatt trevlig söndag

Svar: TACK det samma!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!