Att starta dagen på bästa sätt...

G O D M O R G O N
 
Då vaknar vi upp till lördag morgon och känslan av SEMESTER - fantastiskt! En härlig sovmorgon som efterföljdes av sippande av kaffe i sängen och sen smarrig frukost...en så bra start på dagen!
 
 
 
 
 
Nu ska faktiskt jag och Tomas ta och gå igenom våra garderober...vi har båda en massa saker som inte används som ska skänkas vidare och slängas - så det är uppdaget för dagen! Kvällen ska dock spenderas på 50 års firande så detta blir en härlig lördag med en bra mix av härligheter och nytta! 
 
Nä vänner, nu ropar maken att det är dags att dra igång med garderoberna så jag måste logga ut å försöka göra lite nytta - önskar er en fantastisk lördag så syns vi senare igen!
 
Tjingeling så länge!
#1 - Ewa

Din lördag ser lite ut som min, härligt! Ha en bra dag😁

Svar: Mysigt!
AngelicasVärld

#2 - emelie jonasson

wow, man blir verkligen sugen på second breakfast när man ser den fina tallriken.
Bra att ge bort kläderna till välgörenhet :) jag gör det samma med kläder som inte passar in längre. Brukar ge dem till föreningar som ger dem vidare till hemlösa i Oslo :) "ekologiskt"

Svar: men va kul att du gillade dem!
AngelicasVärld

#3 - JUNITJEJ

Det är bra att rensa ut ur garderoben ibland!

Svar: ja eller hur!
AngelicasVärld

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!