Mot playan

Godmorgon vänner!! 
 
Här skiner solen och det är redan över 30 grader varmt så nu packar vi in oss i bilen och styr ner mot stranden för lite saltstänkta bad !! 
 
Önskar er en fantastisk dag så syns vi senare igen!
 
 
 

Ljumma sommarkvällar

Något jag kommer sakna mest när vi kommer hem till sverige igen är de här ljumma härliga kvällarna då ingen vill gå in...när det fortfarande är runt 28 grader fast klockan passerat 23...det är fantastiskt! Igår så tog vi vara på en av de där härliga kvällarna, hoppade något mer passande än badkläder å så gick jag och mitt crew på tre små å en stor den lilla vägen ner till den lokala golfklubben för en härlig middag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja de där ljumma kvällarna, så fantastiska!
ÄLSKAR dem! 
 
Hoppas så att värmen följer med oss hem till Sverige så att vi kan få njuta av ljumma kvällar och soliga dagar!! 
 
 
Anyway - Nere på golfklubben satt vi länge å smaskade på goda drinkar, åt calamares med aioli, gambas i olja och sen paella. Vi njöt av den vackra utsikten och härliga sällskapet - en så härlig kväll!! Tänk att sommarkvällar kan vara så här fina å härliga! 
 
 
 
 
 
 
 
Sen när mörket laggt sig över golfbanan och restaurangen så satt vi kvar pratade och njöt av värmen innan vi sen gick den lilla vägen hem till vår spanska villa igen. 
 
 
En fantastisk dag och kväll...gud jag vill verkligen inte att den här semestern ska ta slut...njuter så till fullo!!
 
 
 
 
 
 

Beachlife

Igår packade vi oss iväg och åkte ner till stranden här i närheten...sol, bad, sand mellan tårna och mys väntade. Ja å vilken härlig dag vi fick! Vattnet i den lilla bukten La Manga som vi badar i är så varmt! Det är nästan så att det inte svalkar när man kliver i och sen så är det så lugnt med väldigt lite blåst och lite folk. Efter 14 när de lokala invånarna packar ihop sig och det bara är vi turister på stranden är det nästan folktomt - så härligt!
 
 
 
 
 
 
Todeloo vänner
 
Ja där har ni dom...våra tre underbaringar som spenderade mer tid i det lugna, varma vattnet än på strand. Det döks efter snäckor och stenar, passades bollar, simmades, hoppades och plaskades i det salta varma vattnet...jag och Tomas tog en härlig promenad i strandkanten och njöt. Ja en fantastisk dag helt enkelt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja å så var ju dottern tungen att visa att även hon (som jag) minsann kunde stå på händer i sanden...ja å jag måste erkänna att hennes "handstand" var bättre än min! 
 
 
 
 
Idag blir det en lugn dag hemma vid poolen och till kvällen så blir det middag på den lokala golfklubben - känns som en bra plan för denna dag! Vänner vad har ni för er denna dag?
 
 
psst - ni vet väl att ni kan trycka på det lilla hjärtat nedan för att gilla inlägget lite enkelt!

Morgonstund i vår lilla villa

 

 

Good morgon vänner!

 

Ja när vi är här nere i spanien så har vi samma rutin om mornarna...en tidig morgon PW innan solen kommit upp och värmen blivit allt för påtaglig. Efter det lite styrka och mjukgörande stretch och yoga övningar vid poolen innan   det upp till frukost med gott bröd smör, ost, nutella, gott kaffe, juice, yoghurt och frukt ute på vår härliga uteplats. 

 

Ja den där semesterlunket...älskar det. Ni vet när tiden gå sin sakta mak, ingen stress och det finns ett härligt lugn...älskart! 

 

Nu ä frukosten i magen och vår "pool-kille" kom precis för att rengöra poolen så vi ska faktiskt då passa på att packa oss iväg till stranden istället! 

 

Önskar er alla en härlig tisdag så syns vi senare! 

Boktips till solstolen

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 

Finns det något mer avkopplande och mer njutningsfullt än att avnjuta en härlig bok i en solstol…det är sommar för mig. Just nu så vill jag dock ha ett litet vakande öga över barnen som plaskar i poolen bredvid så att ha näsan försjunken i en vanlig bok fungerar inte men det gör ljudbok!! Tjohoo för denna fantastiska uppfinning!

 

 

 

 

Med hjälp av Nextorys fantastiska boktjänst så kan jag samtidigt som jag avnjuter en god bok ha ett vakande öga på barnen – fantastiskt! JA å vet ni…tillsammans med Nextory så kan jag ge er samma bokfirihet och 30 dagar av gratis lyssnande å läsande helt utan bindningstid - klicka bara in er HÄR så kommer ni till erbjudandet! Perfekt va!

 

Du kommer behöva ange ett kortnummer för att dra framtida betalningar ifrån…men skulle du vilja avsluta ditt konto innan dina 30 dagar är över så går du bara in och gör det på sidan och inte ett öre har dragits från ditt konto – så passa på att prova denna ljudbokstjänst under sommaren och semestern jag lovar att du inte kommer bli besviken!

 

Men till lite boktips då

 

Är du en person som fastnade för 50 shades of grey så finns alla de böckerna på Nextory men jag måste även tipsa om Calender girl…en serie över 12 kortare böcker som tom är lite MER dirty än Grey-serien…lyssna så får ni se vad jag menar!! 

 

För den karriärmedvetne som vill vidga sina vyer under semestern så kan jag tipsa om Petter Stordalens bok "Min hemlighet", Fredrik Ekelunds bok "Sälj" Eleine Eksvärds "Härskarteknik" – alla tre är fantastiska!

 

Vill du ha något mer spännande så varför inte Marie Lindsteins böcker!! "Sekten på Dimön" och med uppföljarna ”Sekten som återuppstod” och ”Sektens barn” – en serie som jag påbörjat här nere å jag ÄLSKAR DEN!! Spenderar varje stund jag kan med lurar i öronen för att lyssna lite !!

 

 

 

Ja vänner – där har ni lite boktips…själv så ska jag jag pausa min bok och gå och göra bomben i poolen – önskar er en fantastisk dag så syns vi senare!

 

Inlägget är ett reklamsamarbete med nextory.se

 

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!