Wihooo vacay - igen!

 Todeloo vänner!!
 

Torsdagkväll och nu är det lite härlig VACAY igen – lovely!!

 

En härlig lermask (bästaste från Glam Glow) är insmetad i ansiktet, bubbel är upphällt å lite smaskiga jordgubbar till det...å vet ni vad. NU ska jag faktisktsätta igång och packa!

 

 

Wihooo!!

 

 

 

Imorgon så åker vi norröver till våra vackra Svenska fjälll!! Hur härligt är inte det…det är ju helt klart det bästa sättet att fira nyår - i en stuga i fjällen med massa snö, rosiga kinder av härlig skidåkning och sådär härligt lugnt, skönt och helt utan stress – gud vad jag längtar!

 

Så jag önskar er en fantastisk kväll själv så ska jag rota bland underställ, overaller och skidglasögon och försöka komma ihåg allt som ska packas ned och som ska tas med - det är ju endel!!

 

Tingeling så länge!

#1 - JUNITJEJ

Så härligt att ni ska till fjällen!!

#2 - Evelina

Va mysigt!! Hoppas ni får en fin och härlig nyår.

#3 - Sara Björk

Låter som ett perfekt avslut på året och ny start på det nya :)

#4 - Sara Björk

Låter som ett perfekt avslut på året och ny start på det nya :)

#5 - madabouttea.se

Vilken lyx!

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!