Vilken dag!!!

Vilken underbar dag vi haft!!! Solsken, klarblå himmel, vindstilla och -11 grader...man kan inte få bättre väder och förutsättningar för skidåkning! Gud så UNDERBART det varit! 
 
 
Hej fina ni!
 
Ja denna dag har varit FANTASTISK! Det finns ju inte mycket som slår en dag som denna i våra vackra svenska fjäll!! Dagen började tidigt med frukost vid 8-tiden, sen ut i backen vid 9 för att få va med om en vacker soluppgång och få åka lite underbart nypistat underlag...så härligt!! 
 
 
 
 
Ja å härlig skidåkning fick vi...så många härliga åk på morgonen innan "massorna" han ut...bästa skidåkningen är ju när det är nypistat och lite folk å det får man på morgonen. Det blev dock åk hela dagen då vi vid 15-tiden kastade in handduken och begav oss mot lite afterski å sen efter det en härlig promenad i det vackra vintervädret.
 
 
Nu är vi tillbaka i vår lilla härliga stuga, har duschat, bastat och nu står världens finaste make i köket och rör ihop lite härlig svamprisotto - MUMS!! Efter middagen så blir det en film och sen sängen då vi ska vara först ut i backen imorgon också! 
 
Önskar er en fantastisk kväll så syns vi imorgon igen också!! 
 
 
 
#1 - Evelina

Va härligt det låter....Jag håller själv på att lära mig att åka slalom, en sak som stått på min bucketlist länge...Längtar tills kursen drar igång i januari...Sen när jag kan åka någolunda blir dte absolut en tripp till fjällen...

Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!