Varmchoklad i burk - ett sista minuten julklappstips

Tjingeling finaste ni!
 
 
Tittar in så här dan före dopparedan med ett litet "sista minuten julklappstips". Själv så är vi ju klara med det mesta inför dagen D imorgon...idag ska bara en jansson slängas ihop och en skinka griljeras...annars så är det lugnt julmys som gäller idag. Känns så skönt att inte behöva stressa utan bara njuta så här sista dagen innan julafton. Julen ska ju vara lugn, fridfull och mysig å det är precis så det känns här hemma. Stort Älsk på den! 
 
 
Men åter till det där lilla "sista minuten julklapps tipset" - Varm Choklad på burk! 
 
Här hemma gör barnen alltid någon form av julklappar till farmor/farfar och mormor/morfar...det har varit allt från egenmålade uppläggningsfat med massa gott hembakt, till egen målade ljusstakar och dalahästar och förra året så blev det en "fira nyår korg" med massa gott att avnjuta på nyår inkl hemmagjort godis! I år så har dom gjort Varmchoklad på burk med massa smarriga dekorerade pepparkarkor till - en så enkel men förhoppningsvis väldigt uppskattad klapp - ja å fort går den att göra, så har ni någon klapp kvar att fixa så kan jag varmt rekomendera denna - ja se bara va söta dom blev! 
 
 
 
 
Varmchoklad på burk
(en burk räcker till ca 4 koppar varm choklad)
 
1 dl socker.
4 msk kakao.
60 g chokladknappar (vi använde vitchoklad och mörkchoklad)
en näve minimarshmallows.
4 glasburkar
 
Till dekoration använde vi juliga bullformar, paketsnöre, polkagrisar och en vacker liten lapp. På baksidan står det: Värm 1 liter mjölk, rör ner innehållet i burken, spar några marschmallows till garnering - drick och njut en vacker vinter dag. 
 
 
Ja så där har ni ett litet sista minuten julklappstips - hoppas ni gillart! 
 
Önskar er en fantstisk "dan före dopparedan" så syns vi senare igen, nu ska det bäddas rent i sängar å en janson ska röras ihop! 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Hej och välkommen till min värld!!

Jag heter Angelica och i den här bloggen får du följa allt som sker i min värld. Jag skriver om allt från inredning till mat, träning och om livet med tre tweenisar. På det så bjuds det på massor av bilder på choklad, snittblommor och kaffe tre av mina stora laster i livet!!

Har du någon fråga eller vill komma i kontakt med mig ang samarbeten, PR-utskick eller liknande maila mig gärna angelicasvarld@gmail.com

Välkommen hit till min värld – Hoppas du ska trivas!